Dibo, Roemenie, wasbox

DiBO plaatst wasboxen in Roemenië

De wasboxen van DiBO zijn wederom over de grens geplaatst. Inwoners van de Roemeense stad Odorheiu Secuiesc kunnen voortaan de auto wassen in een Belgische machine. Het gaat om de New 2000 self-carwash welke geïnstalleerd werd door Radinum, de Roemeense dealer van DiBO. Deze partij bouwde ook het pand. De boxen zijn voorzien van de vrijstaande bedieningsunit van het type D5.

De nieuwste DiBO wasgelegenheid heeft vier wasplaatsen. Daarvan zijn er volgens het bedrijf drie overdekt en één in zonder overkapping. De technische ruimte is voorzien van speciale inbraakbeveiliging. De voorraadtanks en overige faciliteiten worden in die ruimte geplaatst.

Programma’s

De wasboxen zijn volgens de fabrikant zeer uitgebreid. Er zijn een zevental wasprogramma’s te kiezen. De machine’s beschikken onder andere over een goede insectenverwijderaar en speciale hotwax. Wassers kunnen er betalen middels het nieuwste Near Field Communication (NFC). Het is de techniek achter het contactloos betalen via bijvoorbeeld de telefoon of geschikte pinpas.

DiBO is op 21 en 22 november aanwezig op de Tankstation & Carwash Vakbeurs in Houten. Wil je meer weten over de machines van de Belgische carwashleverancier, bezoek dan de stand met nummer 3.601. Nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel via volgende link.

tankstation vakbeurs

Lees ook:

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos is vaste redacteur van vakblad CarwashPro en zo nu en dan schrijft hij voor wat andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.