Mike Wildemeersch

Fotoalbum: Wasstraat Wildemeersch in Oostkamp herbouwd

Het verhaal dat schuilgaat achter de prachtig nieuwe wasstraat van Mike Wildemeersch in Oostkamp is vreselijk. Desalniettemin kan de omgeving van het Belgische Brugge weer terecht bij Carwash Wildemeersch voor een schone auto. De wasstraat is zo mooi herbouwd na de alles verwoestende brand dat het tevens dient als showroom van carwashfabrikant Christ.

“Het is nog niet helemaal zoals ik het wil, maar we moeten door het beperkte budget toch keuzes maken”, legt de ondernemer uit. Er werd gekozen voor veel glas voor een transparante look, daarnaast wordt de auto gestofzuigd alvorens de wasstraat te betreden. Het woonhuis van de ondernemer zit niet meer vast aan de wasgelegenheid en is momenteel nog altijd in aanbouw.

Check de foto’s van de gloednieuwe locatie:

Auteur: Thom Mandos

Autoliefhebber met een voorkeur voor een schone auto. Thom Mandos was tot 2018 de vaste redacteur van vakblad CarwashPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.