Zips Car Wash

Zips Car Wash nu ook actief in Amerikaanse staat Virginia

Zips Car Wash blijft uitbreiden. Het bedrijf kocht twee locaties in de Amerikaanse staat Virginia en is daarmee nu in vijftien verschillende staten actief met express wasstraten. De gekochte locaties bevinden zich in de steden Roanoke en Lynchburg, niet ver van elkaar. 

“We zijn heel enthousiast over de stap om ook in Virginia twee locaties te hebben”, aldus Roger Blackstone, regio manager voor de Oostelijke Regio voor Zips Car Wash. “Express Jet, heeft twee enorm goede carwashes opgezet en we zijn heel blij dat we deze locaties hebben kunnen overnemen en van het team achter de locaties kunnen leren.”

Omkleuren

De nieuwe locaties zitten aan de Challenger Avenue in Roanoke en Wards Road in Lynchburg. “We gaan komende maanden ons best doen om de nieuwe locaties om te kleuren naar onze Zips huisstijl. Onze Unlimited Wash Club is wel per direct actief. Het is namelijk superbelangrijk om je auto regelmatig schoon te maken deze periode van het jaar”, zegt Blackstone. Volgens hem is belangrijk om de onderkant, de lak en de levensduur van de auto goed te beschermen. De Unlimited Club maakt het mogelijk om op een goedkope en makkelijke manier de auto regelmatig te wassen.

Het bedrijf biedt meerdere abonnementsvormen aan in de Unlimited Wash Club. Het inschrijven is volgens hem makkelijk en kan bij alle 139 wasstraten van het bedrijf. Daarna is het ook mogelijk om op al die locaties gebruik te maken van het abonnement. De nieuwe speler gaat de openingstijden van de locaties uitbreiden naar zeven dagen in de week van acht tot acht. Het bedrijf is slechts twee dagen per jaar gesloten, op Thanksgiving Day en tijdens kerst.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.