Carwash Factory Roosendaal bezig met renovatie wasgelegenheid

Er wordt hard gewerkt bij Carwash Factory Roosendaal, want het bedrijf is bezig met een grootse renovatie van de wasgelegenheid. Onlangs werd een nieuwe vloer geplaatst en werd de oude wasinstallatie vervangen door een nieuw exemplaar. Vanaf 22 december moet de nieuwe dubbele roll-over in gebruik genomen worden. Mede-eigenaar Allard Trumpi vertelt meer over de werkzaamheden.

Recentelijk werd de betonnen vloer vervangen voor een RapidWash vloersysteem van Huijbregts Floorsystems uit Goirle. “Onze oude betonnen vloer was niet goed bestand tegen chemicaliën en daardoor hoognodig aan vervanging toe. Die oude vloer moest er dus uit en daarom ging ik op zoek naar een vloer die aan mijn wensen voldeed”, zegt Trumpi.

Uiteindelijk kwam de ondernemer bij het bedrijf uit het Brabantse Goirle uit. “Ik wilde een vloer die beter bestand was tegen chemische stoffen en zuren. Een andere eis was dat de nieuwe vloer slijtvast moest zijn, grip moest bieden en eenvoudig schoon te houden moet zijn. Het vloerenbedrijf waarmee we samenwerkten werkt met speciale harsen. Een groot voordeel van dit RapidWash vloersysteem is dat deze installatie in een dag geplaatst kan worden.”

Strenge eisen

Trumpi kwam uiteindelijk bij de Brabantse onderneming uit, nadat hij zich verdiept had in het marktaanbod. Hij ging met eigen ogen kijken wat er voorradig was en hoe de kwaliteit van het bestaande aanbod was. Op dezelfde manier kwam hij terecht bij EenzetCarwash.

“Mijn vader, Nandor (Trumpi. Mede-eigenaar. red), werkte jarenlang met de installaties van een ander merk. Uiteindelijk was het tijd voor wat anders en zijn we gaan kijken naar andere merken. Uiteraard moesten die ook aan mijn strenge eisen voldoen en minstens zo goed zijn als de oude systemen”, verduidelijkt Trumpi.

M’NEX25

Nadat vader en zoon verschillende beurzen bezochten waar ze zich over de nieuwste innovaties op carwash-gebied lieten informeren, kwamen ze uit bij EenzetCarwash. “Voordat ik tot aanschaf overging, bezocht ik een kennis die dit systeem al in gebruik had. Doordat ik mij goed had verdiept in het systeem, wist ik dat ik de juiste keuze ging maken. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de M’Nex 25, een dubbelportaals roll-over”, stelt de eigenaar van Carwash Factory Roosendaal.

Trumpi vervolgt zijn verhaal: “Wat deze installatie onderscheidt van het oude systeem is de grootte ervan. De nieuwe installatie is 2,70 meter hoog, terwijl de voorganger 2,40 meter mat. Daarnaast is machine ook een stuk groter dan de oude installatie, zodat ook bredere wagens eenvoudig de wasstraat in kunnen.”

Betrokkenheid

De laatste tijd zie je steeds vaker grotere en bredere wagens in het straatbeeld. “Als deze voertuigen een wasbeurt nodig hebben, kunnen ze probleemloos door ons nieuwe systeem”, zegt Trumpi. De nieuwe wasinstallatie is dus toekomstbestendig.

De stand van zaken betreft de renovatie van Carwash Factory Roosendaal deelt Trumpi op Facebook. “Social media is een handige tool om in contact te blijven met mijn klanten. Ik weet dat ze dat waarderen en het is leuk om te zien hoe betrokken men is. Sommige klanten kijken zelfs kijken hoe de werkzaamheden ervoor staan. Het is ontzettend tof om te zien hoe meelevend de klanten zijn”, besluit de ondernemer.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash Factory Roosendaal bezig met renovatie wasgelegenheid | CarwashPro

Carwash Factory Roosendaal bezig met renovatie wasgelegenheid

Er wordt hard gewerkt bij Carwash Factory Roosendaal, want het bedrijf is bezig met een grootse renovatie van de wasgelegenheid. Onlangs werd een nieuwe vloer geplaatst en werd de oude wasinstallatie vervangen door een nieuw exemplaar. Vanaf 22 december moet de nieuwe dubbele roll-over in gebruik genomen worden. Mede-eigenaar Allard Trumpi vertelt meer over de werkzaamheden.

Recentelijk werd de betonnen vloer vervangen voor een RapidWash vloersysteem van Huijbregts Floorsystems uit Goirle. “Onze oude betonnen vloer was niet goed bestand tegen chemicaliën en daardoor hoognodig aan vervanging toe. Die oude vloer moest er dus uit en daarom ging ik op zoek naar een vloer die aan mijn wensen voldeed”, zegt Trumpi.

Uiteindelijk kwam de ondernemer bij het bedrijf uit het Brabantse Goirle uit. “Ik wilde een vloer die beter bestand was tegen chemische stoffen en zuren. Een andere eis was dat de nieuwe vloer slijtvast moest zijn, grip moest bieden en eenvoudig schoon te houden moet zijn. Het vloerenbedrijf waarmee we samenwerkten werkt met speciale harsen. Een groot voordeel van dit RapidWash vloersysteem is dat deze installatie in een dag geplaatst kan worden.”

Strenge eisen

Trumpi kwam uiteindelijk bij de Brabantse onderneming uit, nadat hij zich verdiept had in het marktaanbod. Hij ging met eigen ogen kijken wat er voorradig was en hoe de kwaliteit van het bestaande aanbod was. Op dezelfde manier kwam hij terecht bij EenzetCarwash.

“Mijn vader, Nandor (Trumpi. Mede-eigenaar. red), werkte jarenlang met de installaties van een ander merk. Uiteindelijk was het tijd voor wat anders en zijn we gaan kijken naar andere merken. Uiteraard moesten die ook aan mijn strenge eisen voldoen en minstens zo goed zijn als de oude systemen”, verduidelijkt Trumpi.

M’NEX25

Nadat vader en zoon verschillende beurzen bezochten waar ze zich over de nieuwste innovaties op carwash-gebied lieten informeren, kwamen ze uit bij EenzetCarwash. “Voordat ik tot aanschaf overging, bezocht ik een kennis die dit systeem al in gebruik had. Doordat ik mij goed had verdiept in het systeem, wist ik dat ik de juiste keuze ging maken. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de M’Nex 25, een dubbelportaals roll-over”, stelt de eigenaar van Carwash Factory Roosendaal.

Trumpi vervolgt zijn verhaal: “Wat deze installatie onderscheidt van het oude systeem is de grootte ervan. De nieuwe installatie is 2,70 meter hoog, terwijl de voorganger 2,40 meter mat. Daarnaast is machine ook een stuk groter dan de oude installatie, zodat ook bredere wagens eenvoudig de wasstraat in kunnen.”

Betrokkenheid

De laatste tijd zie je steeds vaker grotere en bredere wagens in het straatbeeld. “Als deze voertuigen een wasbeurt nodig hebben, kunnen ze probleemloos door ons nieuwe systeem”, zegt Trumpi. De nieuwe wasinstallatie is dus toekomstbestendig.

De stand van zaken betreft de renovatie van Carwash Factory Roosendaal deelt Trumpi op Facebook. “Social media is een handige tool om in contact te blijven met mijn klanten. Ik weet dat ze dat waarderen en het is leuk om te zien hoe betrokken men is. Sommige klanten kijken zelfs kijken hoe de werkzaamheden ervoor staan. Het is ontzettend tof om te zien hoe meelevend de klanten zijn”, besluit de ondernemer.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.