water

Eindejaarscolumn Suzanne Huisman (BBRV)

Allereerst bedankt aan CarwashPro dat we dit jaar weer een eindejaarscolumn mogen schrijven. BBRV, de Belgische Beroepsvereniging Reiniging Voertuigen, kan opnieuw terugblikken op een druk jaar en vooruitkijken naar een 2019 met nieuwe doelen en plannen.

Eind 2018 kunnen we stellen dat we een ruime 50 carwashes mogen vertegenwoordigen, daar zijn we trots op! In 2019 hopen we dit verder te zetten en zo te groeien.

2018 stond in het teken van ‘contacten’. Zeker als het in verband stond met de malafide handcarwashes. Zo zijn we in goed contact met de Engelse car wash association waarmee we gezamenlijk de strijd aangaan om dit probleem aan te pakken. Ook zitten we nu in het Europees project Confine waar we onze ervaringen en kennis delen met overheden, politiediensten en gemeentes in verschillende landen.

Nieuwe plannen

Verder hebben we aan tafel gezeten bij het kabinet Schauvliege en natuurlijk vele carwashuitbaters ontmoet op beurzen en bezoekmomenten en tijdens ons Carwash Sectormoment in september. In 2019 bruisen we weer van nieuwe plannen, terwijl de eerste doelstellingen overeind blijven en er verder aan gewerkt wordt. Zo wordt in januari het keurmerk officieel voorgesteld en organiseren we een ledenbijeenkomst. Wat er verder op de planning staat vertellen we je graag dan.

Ik heb in de eerste plaats CarwashPro bedankt, maar naar wie vanuit de BBRV de grootste dank uitgaat is natuurlijk naar jullie: de carwashuitbaters! Jullie zijn elke dag van de week weer van de partij om auto’s te wassen en zijn steeds bezig met innoveren en vernieuwen om zo altijd het beste resultaat te leveren. Wij proosten op jullie en hopen op een sprankelend schoon 2019 dat bol staat van successen, leuke verhalen en vernieuwingen!

Dankwoord

Ook wil ik graag de medebestuursleden bedanken voor hun vrijwillige inzet, ideeën en kennis die gedeeld wordt. Bedankt Theo, Arnaud, Johan, Dietmar,  Bart, Stef, Guy, Gert, Rob, Jonas, Sandro, Matthias en Diederik.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.