DICO, Troisdorf, wasstraat

Carwas4All verhuisd naar groter filiaal in Purmerend

Sinds 2012 had Carwas4All (voorheen TomPoets) al verhuisplannen, maar recentelijk werd die droom werkelijkheid en is de autowas- en poetscentrale gevestigd in een nieuw pand. Op bedrijventerrein Baanstee-Noord aan de Polderweg 5 in Purmerend kunnen meer klanten terecht dan op de vorige locatie het geval was.

Eigenaar Robin Gerhards is zeer te spreken over de verhuizing: “Ik was op het oude adres in de Flevostraat helemaal uit mijn jasje gegroeid. Baanstee-Noord is steeds interessanter voor me, want daar komen steeds meer autobedrijven.” Sinds december 2018 is de ondernemer in zijn nieuwe stek te vinden.

Omdat Carwas4All verschillende autobedrijven als klant heeft, is de nieuwe locatie zeer interessant. “Voorheen moesten we door de hele stad op verschillende locaties auto’s halen en brengen. Alle grote dealers vestigen zich bij ons in de buurt. Doordat door de tien dealerschappen het aanbod constant blijft, kunnen wij ook door de dag heen blijven wassen”, verduidelijkt Gerhards.

Ontzorgen

Zo staan Heron, met Audi, VW, Skoda, Seat Van Mossel met Peugeot, Citroën en Renault Arend in de buurt van het nieuwe adres. Dat is gunstig voor Gerhards en zijn team, omdat zij gespecialiseerd zijn in het ontzorgen van bedrijven en het verkoop- en afleverklaar maken van auto’s.

De nieuwe vestiging heeft een oppervlakte van 3.200 vierkante meter en biedt veel meer mogelijkheden voor particulieren. Zo is er een wasstraat van 40 meter, een stofzuigerplein, poetscentrale en een bandenhotel. Het wasgedeelte beschikt over een 39 meter lange kettingbaan van DICO Nederland. Ook kunnen klanten bij Gerhards terecht voor het behandelen van krasjes en deukjes. Er werken circa tien mensen bij Carwas4All.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.