Autowascentrum Roden gebruikt al vijftien jaar dezelfde wasstraat

Ondernemers Anson Vervat en Jiesk Been openden Autowascentrum Roden in 2003 en hebben in hun vijftienjarig bestaan een grote en vaste klantenkring opgebouwd. Inmiddels vertoont de tijdens de opening geplaatste Istobal TB wasstraat nog geen tekenen van slijtage. De 25 meter lange installatie van EenzetCarwash uit Andelst is nog steeds in bedrijf.

Niet alleen Autowasstraat Roden heeft wat te vieren, ook EenzetCarwash is trots op de door hen geplaatste Istobal TB wasstraat. Het gaat hier namelijk om de eerste door het bedrijf uit Andelst geplaatste wasstraat van dit merk. Vijftien jaar geleden was dus niet alleen het begin van Autowasstraat Roden, maar markeerde voor EenzetCarwash ook het begin van het importeurschap van Istobal.

Ton Janssen van EenzetCarwash kan zich het moment nog goed herinneren toen Vervat en Been met het bedrijf uit Andelst in gesprek gingen: “Ik zie ze nog bij ons binnenkomen: twee bescheiden mannen zonder ervaring als carwashondernemer maar met heldere plannen. We hadden inmiddels al een paar M7 rollovers geplaatst, maar de montage van een Istobal wasstraat was nieuw voor ons. Dat Vervat een ervaren carwash monteur was maakte het wel een stuk makkelijker om dit project te verkopen en samen zijn we de uitdaging aangegaan.”

Waardering persoonlijke aanpak

Vijftien jaar later wordt de wasstraat nog steeds naar volle tevredenheid gebruikt. Op de Facebookpagina van Autowascentrum Roden staat een groot aantal lovende recensies. Wat daarbij vooral opvalt, is de waardering voor de persoonlijke aanpak van de twee ondernemers: “De machine maakt het werk af”, stelt Vervat. “We geven bij ieder wasprogramma extra aandacht door middel van onze voorwas. Dit helpt natuurlijk bij het eindresultaat en onze klanten laten duidelijk merken dit op prijs te stellen.”

Het aan de Ceintuurbaan Noord 127 gelegen bedrijf in Roden beschikt naast de wasstraat over vier overdekte wasboxen, een buitenwasplaats voor caravans en vier stofzuigerplaatsen.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.