DR Stöcker, schuim

Winterstorm goed voor wasgelegenheden Verenigde Staten

Een pittige winterstorm in Cape Girardeau in het Amerikaanse Missouri zorgde afgelopen weekend voor centimeters sneeuw en bevroren wegen. Inmiddels is de sneeuw gesmolten en zitten auto’s onder de smurrie. Hoog tijd om een bezoek aan de lokale wasgelegenheid te brengen, wat dan ook massaal gedaan werd volgens de lokale middenstand.

Wasgelegenheid Quality Car Wash plukte de vruchten van het onstuimige winterweer dat even snel kwam als ging. Volgens manager Rob Lowther werden zowel de wasboxen als carwashes volop in gebruik genomen. “Iedereen wil het strooizout en het vuil van de sneeuw van zijn auto verwijderen. We zijn erg blij met de aanloop en hopen dat we door onze dienstverlening zowel nieuwe als oude klanten mogen blijven verwelkomen”, laat de manager KVFS12.com weten.

Normaliter zijn de wintermaanden niet de meest fijne periode voor wasgelegenheden. Wegens de koude blijven veel klanten liever thuis. Als het plots flink gaat sneeuwen, ziet Lowther na afloop van zo’n winterse storm echter een toeloop naar zijn bedrijf. “Het helpt. Deze weersomstandigheden helpen ons om de vaak wat rustige periodes in koude maanden door te komen. Als de sneeuw verdwijnt en de zon verschijnt, willen mensen dat hun wagen er weer toonbaar uitziet. Dat is een fijne tijd, want dan gaan de zaken goed”, besluit de ondernemer.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.