Fotoreportage: Mikey’s Carwash

Ondernemer Mike Vermeij werkte jarenlang als franchiser voor een carwashketen in Zwijndrecht. Zijn ambities reikten echter verder en hij besloot om voor zichzelf te beginnen. Halverwege maart gaat Vermeij onder de naam Mikey’s Carwash van start met zijn nieuwe bedrijf. Mesa Coatings legde een nieuwe vloer en EenzetCarwash plaatste de wasinstallatie.

In deze fotoreportage is de voortgang van de werkzaamheden te zien. Het nieuwe onderkomen van Vermeij beslaat 1.500 m2. De locatie ligt vlak langs de A16 en is gemakkelijk bereikbaar. Er is ruimte gemaakt voor een stofzuigerplein dat negentien stofzuigplekken telt.Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.