Carwash show

CWSE 2019: ‘Verhoog je omzet door je bedrijf te verbeteren’

Op woensdag 18 september en donderdag 19 september vindt Car Wash Show Europe 2019 plaats in De Kromhouthal in Amsterdam. Er wordt hard gewerkt aan de samenstelling van een interessant lezingenprogramma. Inmiddels is de eerste spreker bekend. Robert Andre is verantwoordelijk voor de klantenservice van Sonny’s The CarWash Factory. In zijn sessie vertelt hij ondernemers hoe ze hun omzet kunnen verhogen door hun bedrijfsvoering te optimaliseren.

Andre stuurt een team experts aan die carwasheigenaren helpen om hun bedrijfsvoering naar een hoger plan te tillen. Deze professionals weten waar ze het over hebben. Gezamenlijk hebben de teamleden meer dan 75 miljoen auto’s gewassen en meer dan 200 wasgelegenheden onder hun hoede genomen. Andre opereert sinds 1998 in de carwashbranche en staat aan het roer van een Xtreme Xpress vestiging waar jaarlijks 280.000 auto’s gewassen worden.

Andre’s twee uur durende lezing vindt plaats op 18 september en begint om 10.30 uur. Dit ‘New Investor Seminar’ is bedoeld om ondernemers meer inzicht in hun bedrijfsvoering te geven. Deze sessie informeert bezoekers over het belang van de juiste locatiekeuze. Ook de aankoop en onderhoud van apparatuur komen aan bod, terwijl ook aandacht wordt besteed aan ver- en inkooptactieken waarmee meer klanten getrokken kunnen worden.

Dit seminar is onmisbaar voor beginnende ondernemers en entrepreneurs die meer uit hun bedrijf willen halen. In deze lezing komen de volgende onderwerpen voorbij:

  • Krijg inzicht in opkomende en heersende trends in de carwashbranche,
  • Ontdek de zeven meest gemaakte fouten van beginnende ondernemers en leer deze te voorkomen,
  • Leer technieken waarmee je onderhoudskosten kunt drukken,
  • Schat toekomstige en operationele kosten beter in,
  • Verhoog je omzet en verbeter je managementtechnieken.

Inschrijven voor Car Wash Show Europe 2019 kan via deze link.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.