Zips Car Wash, carwash, wasstraat

Zips Car Wash breidt uit met vijftien locaties

Het Amerikaanse Zips Car Wash is bezig met een groeispurt en plaatst vijftien nieuwe filialen verspreid over vijf staten. Deze wasgelegenheden worden in Oklahoma, Missouri, Kentucky en North en South Carolina geïnstalleerd. Een voormalige vestiging van American Pride Xpress Car Wash in Raleigh, North Carolina, is door het bedrijf ingelijfd.

Zips Car Wash werd in 2004 opgericht. Wat begon met 2 vestigingen is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat 154 filialen telt verspreid over 15 staten. Het hoofdkwartier bevindt zich in Little Rock, Arkansas. Klanten kunnen kiezen uit vier wasprogramma’s en kunnen gebruik maken van de Unlimited Wash Club. Met dit maandabonnement kunnen klanten voor een vast bedrag per maand zo vaak als men wil naar de wasgelegenheid.

“We zijn erg blij met deze nieuwe aanwinsten. In deze gebieden profiteren we namelijk al van een trouwe klantenkring”, zegt directeur Brett Overman van Zips Car Wash. “We zijn druk bezig om om nieuwe manieren te ontwikkelen om nog beter op de klantvraag in te spelen. Dat doen we door gericht in te zetten op verschillende productgroepen en door ons op verschillende locaties te vestigen.”

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.