Amerikaanse carwash wil marihuana-afhaalpunt implementeren

Een ondernemer uit Massachusetts wil zijn wasgelegenheid uitbreiden met een afhaalpunt voor marihuana. Deze Barry Desruisseaux van Bright Shine Auto Spa heeft al toestemming gekregen van de gemeenschap om zijn plannen door te zetten. Het gaat hier trouwens om medicinale wiet.

“Mijn plan is om een veilige plek te creëren voor onder anderen mensen met een handicap, auto-immuunziekte of angststoornis. Ze hoeven hun auto niet meer uit om hun medicijnen te halen”, liet Desruisseaux NBC 10 News weten. De gemeenschap is al voor dit idee. De ondernemer wacht nu op toestemming van de staat.

De carwasheigenaar stelt dat veel mensen wegens gezondheidsredenen niet lang in de rij kunnen staan om hun medicijnen op te halen. Het afhaalpunt biedt een snelle en privacy vriendelijke oplossing voor deze problematiek.

Volgens Desruisseaux is zijn wasgelegenheid al berekend op de komst van de afhaalbalie: “Ik heb al contact gehad met lokale wietkwekerijen die medicinale marihuana verhandelen en zij staan open voor mijn idee.” In Colorado is een soortgelijk idee al uitgerold door Tumbleweed Dispensary. Ook daar werd een wasgelegenheid als uitgiftepunt voor medicinale marihuana ingezet.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.