Bovag

Aanmeldingen voor BOVAG Nationale Autowasdag geopend

Tijdens de BOVAG Nationale Autowasdag op 29 juni worden gedurende een dag auto’s gewassen en gepoetst voor het goede doel. Vorig jaar leverde dat Villa Pardoes 34.515 euro op, waarmee deze stichting die zich inzet voor ernstig zieke kinderen enorm geholpen was. Dit jaar gaan de opbrengsten van deze dag naar stichting Muziekids.

Stichting Muziekids helpt zieke kinderen hun zorgen even vergeten door hen muziek te laten maken in een studio. De jongeren kunnen daar zingen, instrumenten bespelen of zich een dagje DJ voelen. Muziek bevordert het herstelproces. Om zoveel mogelijk kinderen te helpen, is de BOVAG Nationale Autowasdag opgericht.

Voor elke wassing die een deelnemend BOVAG-autowasbedrijf doet op 29 juni, draagt de deelnemende vestiging een euro af. Voor elke poetsbeurt draagt de deelnemer tien procent van de opbrengst af. Het streven van de branchevereniging is om een bedrag van minimaal 30.000 euro in te zamelen voor Muziekids. Aanmelden kan nu via deze link.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.