Dico, Troisdorf, wasstraat

DICO vlogt over voortgang nieuwe wasgelegenheid

Als het aan DICO ligt, wordt 2019 hun jaar want het bedrijf pakt flink uit met de komst van een gigantische wasgelegenheid. Deze Hello Carwash wordt gebouwd op de grens van Capelle aan de IJssel en Rotterdam en gaat circa 4.000 m2 beslaan. Inmiddels is met de bouw van dit project begonnen. Eigenaar Jeroen Visser vertelt over de voortgang van de via een wekelijkse vlog.De wasstraat fungeert tegelijkertijd als showroom voor DICO. “Consumenten kunnen van de wasgelegenheid gebruik van maken, terwijl potentiële klanten tegelijkertijd een goede indruk van ons dienstenaanbod krijgen”, verduidelijkt Visser. “We plaatsen twee wasstraten naast elkaar en zorgen voor een lange interieurbaan en voldoende stofzuigerplekken.”

Hello Carwash gaat ook als het nieuwe hoofdkantoor van DICO dienen. “Dit wordt onze nieuwe ontmoetingsplek. In ons onderkomen kunnen mijn compagnon Theo Heikamp en ik direct laten zien wat we onze klanten kunnen bieden en waar wij voor staan”, besluit Visser.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.