Digitalisering in carwashbranche: Christ aan het woord

Meer gebruiksgemak bieden met minder handelingen, is het doel van Christ. Volgens directielid Alexander Christ biedt digitalisering talloze mogelijkheden waarvan niet alleen klanten, maar ook ondernemers profiteren. In deze video gaat hij dieper op dit onderwerp in.

De redactie van CarwashPro.de sprak hem en andere vertegenwoordigers van de carwashbranche tijdens vakbeurs Tankstelle & Mittelstand.  In een aantal video’s vertellen woordvoerders van onder andere WashTecChrist en DICO meer over innovaties, uitdagingen en hun toekomstverwachtingen. Dit keer is het dus de beurt aan Christ. De video kan met Nederlandse ondertiteling bekeken worden.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.