Derde DICO vlog gaat dieper in op waterhergebruik

De bouw van Hello Carwash is in volle gang en duurzaamheid vormt een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering van DICO. In deze blog komt onder meer de manier waarop aan waterrecycling gedaan wordt, aan bod. Het bouwwerk gaat circa 4.000 m2 beslaan. Mede-eigenaren Jeroen Visser en Theo Heikamp houden een vlog bij over de werkzaamheden.

DICO bouwt een carwash annex showroom op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam. In deze derde vlog vertelt het team van DICO hoe de werkzaamheden er voor staan en wat de plannen zijn. Hello Carwash wordt naast een wasgelegenheid tevens het nieuwe hoofdkantoor van DICO. “Dit wordt onze nieuwe ontmoetingsplek. In ons onderkomen kunnen mijn compagnon Theo Heikamp en ik direct laten zien wat we onze klanten kunnen bieden en waar wij voor staan”, besluit Visser.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.