Fotoreportage: DeltaCarwash

DeltaCarwash was aan een nieuwe vloer toe en kwam na enig veldonderzoek bij Mesa Coatings terecht. Het vloerbedrijf nam de vloer bij de wasboxen en de wasstaat op de schop. Ook besloot de eigenaar van de wasgelegenheid uit Oude-Tonge om een nieuw betaalsysteem te plaatsen, zodat er voortaan ook contactloos afgerekend kan worden.

DeltaCarwash koos voor een nieuwe vloer en wandcoating inclusief plintafwerking. De MesaCon 6000 troffelvloer werd geplaatst. De vloer- en wandcoatings van Mesa Coatings zijn naadloos, chemische bestendig en waterdicht. Ook is de ondergrond antislip, zodat er veilig gewerkt kan worden. In deze fotoreportage zijn de werkzaamheden vastgelegd.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.