Hoofdrol voor koffiecorner in vijfde vlog van DICO

De nieuwe carwash annex showroom op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam wordt ongeveer 4.000 m2. Theo Heikamp gaat in deze vlog in gesprek met de uitvoerder. 

In de vijfde vlog van DICO is te zien dat er een vlotte start is gemaakt met het metselwerk, er staan al flink wat wanden waar later nog de geluidsdempers tegen worden geplaatst. Ook komt het betonwerk voor de vijftig meter lange interieurbaan in beeld, waar straks de auto’s overheen worden gevoerd door de carwash heen. De hoofdrol in de vlog is voor de hoek waar straks de koffie wordt geschonken, tosti’s gebakken en Italiaans ijs geschept. Aan de fundering van deze corner wordt hard gewerkt.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.