Aandacht voor bouw stofzuigplein en interieurbaan in achtste vlog DICO

DICO bouwt Hello Carwash en houdt de vorderingen van de werkzaamheden bij via een aantal vlogs. In dit achtste videoverslag wordt dieper ingegaan op de bouw van een stofzuigplein en de interieurbaan. Ook komt de technische ruimte aan bod.

Hello Carwash wordt op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam gebouwd. Deze wasgelegenheid fungeert ook als showroom van DICO. Het pand beslaat 4.000 m2 en wordt in samenwerking gebouwd met Steingoed Projectontwikkeling en Heerenstede Vastgoed. Inmiddels zijn de muren en daken al geplaatst. Ook is in een buizensysteem voorzien.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Aandacht voor bouw stofzuigplein en interieurbaan in achtste vlog DICO | CarwashPro

Aandacht voor bouw stofzuigplein en interieurbaan in achtste vlog DICO

DICO bouwt Hello Carwash en houdt de vorderingen van de werkzaamheden bij via een aantal vlogs. In dit achtste videoverslag wordt dieper ingegaan op de bouw van een stofzuigplein en de interieurbaan. Ook komt de technische ruimte aan bod.

Hello Carwash wordt op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam gebouwd. Deze wasgelegenheid fungeert ook als showroom van DICO. Het pand beslaat 4.000 m2 en wordt in samenwerking gebouwd met Steingoed Projectontwikkeling en Heerenstede Vastgoed. Inmiddels zijn de muren en daken al geplaatst. Ook is in een buizensysteem voorzien.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.