Tankstation Steketee koos voor wasinstallatie van EenzetCarwash

Carwash Steketee uit Yerseke wordt 19 oktober officieel geopend. Tijdens de opening kan met korting getankt worden bij Tankstation Steketee en kunnen bezoekers hun stuurkunsten testen in de F1 Simulator. De wasgelegenheid is voorzien van een nieuwe, gespecificeerde wasinstallatie die door EenzetCarwash werd geplaatst. 

Tankstation Steketee uit Yerseke en EenzetCarwash uit Andelst werken al jaren naar volle tevredenheid samen. Sinds de jaren 90 om precies te zijn. In het begin van de samenwerking bevond de carwash zich nog in het centrum van Yerseke. Eind jaren 90 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie net buiten het dorp. Op deze nieuwe plek lag de focus vooral op truckwash. Langzaamaan verschoof het aandachtsgebied in de loop der jaren weer terug naar het wassen van personenwagens.

Het Avia tankstation wordt gerund door Martine Steketee en Diane van de Plasse en beschikt tevens over een shop, uitgebreide lunchroom en wasstraat voor personenwagens en bedrijfsbussen. De bedrijfsleiding koos ter vervanging van de oude Istobal M17 takt machine opnieuw voor EenzetCarwash. Het bedrijf uit Andelst plaatste wederom een machine met het takt concept waarbij twee portalen, gescheiden door een roldeur, in een afzonderlijke ruimte hun werk doen. Deze nieuwe machine luistert naar de naam M’NEX27 FUSION.

Online wasprogramma kopen

Naast de nieuwe machine heeft Carwash Steketee ook gekozen voor het afrekenen in een app via
SamenWassen.nl. Deze software sluit naadloos aan op de nieuwe machine van EenzetCarwash. SamenWassen.nl heeft als toegevoegde waarde dat mensen online hun wasprogramma kunnen kopen, waardoor snelheid ontstaat. Ook kunnen via de website aanbiedingen en spaarpunten worden toegevoegd, waardoor extra verkoop en klantenbinding wordt gestimuleerd.

In de oude opstelling werden auto’s in het eerste portaal gewassen en in het tweede portaal gedroogd. In de nieuwe opstelling is het tweede portaal van textiel wasborstels voorzien. Daardoor is het nu ook mogelijk is om een polish-wax programma met deze installatie uit te voeren.

Verlengde bedrijfsbussen

EenzetCarwash ontwikkelde speciaal voor de Nederlandse markt de software voor dit wasproces op beide portalen. De software is op beide portalen even snel, waardoor de machine een veel hogere capaciteit heeft dan vergelijkbare installaties. De M’NEX27 FUSION is dankzij een washoogte van 2,80 meter bovendien in staat om verhoogde en verlengde bedrijfsbussen te wassen.

De M’NEX27 takt roll-over bestaat uit twee wasportalen die, gescheiden door een snelle roldeur, ieder in een eigen hal functioneren. Dankzij de toegepaste luchtgeleidingtechnieken is het droogproces van deze machine zeer stil. De frontbeplatingen kunnen op de specifieke klantwens worden toegepast.

Lees ook:

  • ‘We zijn een echte gunpomp en kennen bijna al onze klanten’
  • Tamoil Ossendrecht en Nijmegen door EenzetCarwash turnkey opgeleverd

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.