De Carwash Retie in nieuwe (was)handen

Precies vijf jaar na de feestelijke opening van De Carwash op de Provinciebaan in het Belgische Retie, neemt Liesbeth Vreys afscheid. Vanaf 1 januari 2020 zal de wasstraat in handen zijn van een nieuwe eigenares. Met veel trots kijkt Liesbeth terug op de razendsnelle groei die de zaak de afgelopen tijd heeft gekend. Maar voor haar is het nu tijd voor iets nieuws.

Niemand had verwacht dat de verkoop zo snel zou gaan. Na het te koop aanbieden van de zaak door de huidige eigenaren, kwam er spoedig een overnamebod waarop werd ingegaan. 31 december wordt voor de aandeelhouders niet alleen het einde van 2019, maar meteen ook het einde van hun dagelijkse activiteiten in de wasstraat.

Vreys was dan wel toe aan een nieuwe uitdagende start, toch geeft ze toe dat het nu erg snel is gegaan. In alle hectiek zijn de plannen voor haar nieuwe uitdaging nog niet helemaal gesmeed, maar ze laat zich ontglippen dat haar ambitie misschien wel eens in dezelfde sector kan liggen.

In schoonheid afsluiten

“We hebben hier op de Provinciebaan bereikt wat we wilden bereiken en in deze vorm willen we het graag overdragen”, aldus Vreys. “De nog geplande activiteiten en opdrachten worden deze maand tot een goed einde gebracht. Op die manier kan men het jaar in schoonheid afsluiten.”

Maar vooraleer het zover is, staan er nog feestelijkheden op de planning in december. Op 14 december precies viert De Carwash zijn vijfjarig bestaan. Van die gelegenheid wordt gebruik gemaakt om alle klanten te bedanken voor hun vertrouwen in het carwashteam. Daarom krijgt elke klant die op deze dag de wasgelegenheid bezoekt een winterse goodiebag voor de wagen.

De was-tegoeden die de klanten nog hebben, worden eveneens overgenomen door de nieuwe directie.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

De Carwash Retie in nieuwe (was)handen | CarwashPro

De Carwash Retie in nieuwe (was)handen

Precies vijf jaar na de feestelijke opening van De Carwash op de Provinciebaan in het Belgische Retie, neemt Liesbeth Vreys afscheid. Vanaf 1 januari 2020 zal de wasstraat in handen zijn van een nieuwe eigenares. Met veel trots kijkt Liesbeth terug op de razendsnelle groei die de zaak de afgelopen tijd heeft gekend. Maar voor haar is het nu tijd voor iets nieuws.

Niemand had verwacht dat de verkoop zo snel zou gaan. Na het te koop aanbieden van de zaak door de huidige eigenaren, kwam er spoedig een overnamebod waarop werd ingegaan. 31 december wordt voor de aandeelhouders niet alleen het einde van 2019, maar meteen ook het einde van hun dagelijkse activiteiten in de wasstraat.

Vreys was dan wel toe aan een nieuwe uitdagende start, toch geeft ze toe dat het nu erg snel is gegaan. In alle hectiek zijn de plannen voor haar nieuwe uitdaging nog niet helemaal gesmeed, maar ze laat zich ontglippen dat haar ambitie misschien wel eens in dezelfde sector kan liggen.

In schoonheid afsluiten

“We hebben hier op de Provinciebaan bereikt wat we wilden bereiken en in deze vorm willen we het graag overdragen”, aldus Vreys. “De nog geplande activiteiten en opdrachten worden deze maand tot een goed einde gebracht. Op die manier kan men het jaar in schoonheid afsluiten.”

Maar vooraleer het zover is, staan er nog feestelijkheden op de planning in december. Op 14 december precies viert De Carwash zijn vijfjarig bestaan. Van die gelegenheid wordt gebruik gemaakt om alle klanten te bedanken voor hun vertrouwen in het carwashteam. Daarom krijgt elke klant die op deze dag de wasgelegenheid bezoekt een winterse goodiebag voor de wagen.

De was-tegoeden die de klanten nog hebben, worden eveneens overgenomen door de nieuwe directie.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.