Carwash-calamiteiten: brand op dak en wasinstallatie in de prak

Het dak van Wasstraat Iclean Brunssum heeft afgelopen weekend vlam gevat. Uit voorzorg werd de brandweer met meerdere wagens opgeroepen. Uiteindelijk viel de schade mee en werd het sein ‘brand meester’ gegeven. Ook kreeg Mikeys Carwash recentelijk met een forse schadepost te maken.

Hoe de brand in de Limburgse wasgelegenheid is ontstaan, is nog onbekend. Niemand raakte gewond, liet Hardnieuws.nl weten.

Afgelopen donderdag kreeg Mikeys Carwash uit Zwijndrecht kreeg een onoplettende klant op bezoek. Doordat de klant de koppeling losliet en de auto niet in zijn vrij stond ging het mis. De dakborstel is kapot en de schadepost bedraagt 5.000 euro. Het voorval is op video vastgelegd en op Dumpert.nl te bekijken.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.