Fotoreportage: Vloer Carwash-Capelle vernieuwd en verstevigd

Carwash-Capelle is voorzien van een nieuwe vloer. Er is gebruikgemaakt van het Mesa Fast systeem dat door Mesa Coatings is ontwikkeld. Voortaan kan er in de wasgelegenheid in Capelle aan den IJssel weer gewerkt worden op een vloeistofdichte antislip-vloer die mechanisch belastbaar is.

Voordat het team van Mesa Coatings de coating aangebracht, werd de bestaande vloer grondig geschuurd. Waar nodig werd deze uitgevuld en werden scheuren gerepareerd. Vervolgens is de coating met afschot aangebracht. Het voordeel van dit nieuwe vloersysteem is dat het onderhoud ervan flink vereenvoudigd is. Er is minder water nodig om de ondergrond schoon te houden. In deze fotoreportage is de voortgang van de werkzaamheden te zien.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.