Tien gratis autowasbeurten voor nieuwe BP Komfort-klanten

Bedrijven met een klein wagenpark tot tien voertuigen die gebruik gaan maken van de BP Komfort-tankpas, krijgen tijdelijk tien wasbeurten bij een BP Car Wash cadeau. Deze actie is nu met een maand verlengd.

BP heeft verschillende tankpassen in het assortiment. De Komfort-variant is ontwikkeld voor bedrijven met een wagenpark tot tien voertuigen. Gebruikers hoeven niet meer met bonnetjes te werken, maar ontvangen maandelijks een factuur voor alle transacties. Voor nieuwe Komfort-klanten heeft BP nu de actie dat zij tien keer gratis een voertuig mogen laten wassen bij één van de BP-carwash locaties.

De kaart kan in enkele stappen online worden aangevraagd. Als de aanmelding is afgerond, wordt er contact met de nieuwe kaarthouder opgenomen. Deze kan vervolgens op een locatie naar keuze de bonnen afhalen die in te wisselen zijn voor tien gratis wasbeurten. De actie liep zou eigenlijk per 31 januari aflopen, maar is vanwege het succes ervan met een maand verlengd.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.