Verlate Valentijnsvideo: 9 stellen geven het jawoord in de carwash

Trouwen in de carwash is werkelijkheid geworden voor negen Amerikaanse stelletjes. De nieuwbakken echtelieden gaven elkaar het jawoord bij Soapy Joe’s. Uiteraard was mascotte Soapy ook van de partij tijdens de ceremonie bij de carwash uit Californië. Het leverde een bijzonder schouwspel op.

De insteek om in een wasgelegenheid te trouwen, was echter niet voor elk koppel van romantische aard. “De mogelijkheid om levenslang gratis wasbeurten te krijgen en een gratis huwelijksreis te kunnen winnen, spraken ons erg aan. Daarom besloten we om elkaar hier het jawoord te geven”, aldus een stel.

Het feit dat de huwelijksvoltrekking op Valentijnsdag plaatsvond – de populairste trouwdag in Amerika – trok ook mensen over de streep. CBS 8 San Diego maakte er een reportage over.

Lees ook:

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.