Politie zoekt dieven die kluis stalen uit wasstraat Deventer

Het dievengilde sloeg zijn slag bij een wasstraat aan de Hanzeweg in Deventer en nam een kluis en geld uit de kassa mee. De politie is op zoek naar de daders en heeft videobeelden vrijgegeven waarop de inbrekers te zien zijn. 

Twee gemaskerde mannen bezochten de wasgelegenheid op maandag 20 januari tussen drie en vier uur ’s nachts. Het duo probeerde bewakingscamera’s weg te draaien, maar dat mislukte. De dieven reden in een witte Audi, vermoedelijk een A3. Het kenteken was niet traceerbaar op camera meldt RTV Oost. Buiten beeld werd een ruit ingegooid, waarna het tweetal hun slag sloeg. De politie is op zoek naar tips. Informatie kan in dit formulier ingevuld worden of via een bericht gedeeld worden op de Facebook-pagina van de politie. 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.