Deze veranderingen voerde carwash Pitstop door

Carwash Pitstop is grondig vernieuwd en heeft een nieuwe eigenaar in de vorm van Basil Gryp. Onder zijn leiding zijn er diverse veranderingen doorgevoerd. De wasgelegenheid langs de N9 in het Belgische Eeklo is voorzien van onder meer een nieuwe kettingwasstraat en betaalterminal.

Gryp heeft de leiding overgenomen van Frank De Cock die twintig jaar de scepter zwaaide in de carwash. Basil neemt de zaak over van zijn ouders Guy en Dominique Gryp. Er is een moderniseringsslag doorgevoerd. “Betalen gebeurt nu aan betaalkiosken, waardoor de wachttijden gevoelig kleiner worden”, laat Basil Gryp aan Het Laatste Nieuws weten.

De vroegere klantenkaart is nu vervangen door een automatische scanning van de nummerplaat. “Er is in de wasgelegenheid ook heel wat veranderd. Zo is de ketting die de wagens voortduwt, vernieuwd. Er is een nieuwe hogedruk-robot, er is een extra boog voor glans en bescherming en we hebben een extra droger. De wasstraat is 45 meter lang”, verduidelijkt Gryp.

Kentekenregistratie

“We hebben ook een nieuwe stofzuighal met vijftien plaatsen. Daar kan je de wagen gratis zelf stofzuigen na een wasbeurt. We willen vanaf nu het verschil maken door een snelle doorstroming, grondig wasresultaat en competitieve prijzen”, zegt Gryp.

Klanten kunnen voortaan ook een abonnement afsluiten waarmee ze voor een vast bedrag hun auto kunnen laten wassen. Voor 495 euro kunnen bezoekers een jaar lang onbeperkt wassen op basis van kentekenregistratie.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.