Autowascentrum Dokkum heeft nieuwe eigenaar

Jos Martini is de nieuwe eigenaar van Autowascentrum Dokkum. Sinds dit jaar zwaait de ondernemer de scepter in de wasgelegenheid in de Friese stad. Martini beschikt ook over een wasstraat in Noordhorn.

De zaken lopen goed in Dokkum, laat Martini Actief Online weten: “Er komen hier tweeënhalf keer zoveel auto’s als in Noordhorn.” Het bedrijf is uitgerust om grote hoeveelheden auto’s te wassen. De kettingwasstraat van 25 meter kan vijftig voertuigen per uur wassen. “Je staat dus eigenlijk nooit lang te wachten. De wasstraat is geschikt voor auto’s tot 2,25 meter hoog. Daarnaast is er een roll-over wasstraat voor voertuigen tot 3,10 meter hoog.”

De wasboxen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.