HB Truckwash bood ter ere van 1 april ‘HB Plane-Wash’ aan

Mensen voor de gek houden hoort bij 1 april en HB Truckwash deed dat op een ludieke manier. Zo bood de wasgelegenheid voor trucks een zogenaamde ‘plane wash’ aan. Vliegtuigen konden zogenaamd bij de truckwash op de Maasvlakte terecht voor een wasbeurt.

Op de Facebook-pagina van het bedrijf stond het volgende bericht te lezen: ‘Door het virus zijn er geen commerciële vluchten meer. In onze washal past precies èèn vliegtuig. Daarom bieden wij vanaf vandaag de ‘HB Plane-Wash’ aan. Deze wassing is gemakkelijk online te reserveren via de website. Bent u voor het opstijgen vergeten te reserveren? Geen probleem! U kunt ook gewoon langsvliegen en aansluiten in de rij. Wilt u alleen even afspoelen en de wielen oppoetsen? Dit kan in onze selfservice wasbox!’

Kent of bent u een van die bedrijven die ook een geslaagde 1 april-grap hebben bedacht, dan hoort de redactie dat graag!

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.