Fotoreportage: Mesa Coatings verving vloer Carwash Bouge Center

Dico België gaf Mesa Coatings de opdracht om de vloer van Carwash Bouge Center in Namen in het nieuw te steken. De hal waar de roll-over staat, is recentelijk voorzien van een nieuwe vloer en plinten. Daarvoor werd het Mesa Fast Systeem gebruikt.

Het totaal vloeroppervlakte dat is aangepakt is 60,6 vierkante meter. De totale plintlengte is 26 meter. Er is voor een blauwe ondergrond gekozen. Het Mesa Fast Systeem is ontwikkeld door Mesa Coatings. Dit systeem is geschikt voor ruimtes waar veel met water en vocht wordt gewerkt.

De nieuwe vloer is volledig vloeistofdicht en zwaar mechanisch belastbaar. Deze ondergrond kenmerkt zich door de kras- en slijtvaste eigenschappen. Een antisliplaag zorgt voor extra grip en veiligheid. Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.