UNITI expo 2020 verplaatst naar februari 2021

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat een hoop evenementen, waaronder het Duitse UNITI expo 2020, verplaatst zijn wegens veiligheidsmaatregelen. Dit driedaagse evenement is verschoven naar volgend jaar. Ondernemers uit de carwash- en tanstationbranche zijn welkom van 9 tot en met 11 februari in Stuttgart.

Tijdens dit vakevenement zijn verschillende presentaties te volgen en staat netwerken centraal. Het aanhalen van de banden en het opdoen van nieuwe contacten is de missie van UNITI expo 2020. De branche beter maken door middel van kennisoverdracht en informatieverschaffing is een van de speerpunten van de organisatie.

De vorige editie van deze vakbeurs vond plaats van 15 tot en met 17 mei 2018. In onderstaande video is een sfeerimpressie te zien. De vakbeurs wist 467 exposanten uit 37 verschillende landen en 17.000 bezoekers uit 120 landen aan zich te binden.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.