Fotoreportage: Mesa Coatings pakte vloer Duitse City Wash aan

De hal van het Duitse City Wash is door Mesa Coatings van een nieuwe vloer voorzien. Het project besloeg een vloeroppervlak van 210 vierkante meter en een lintlengte van 80 meter. De vloer van de voorwas is antislip gemaakt.

Voordat de werkzaamheden van start konden gaan, werd de hal compleet leeg gemaakt. De machines van de carwash uit Bremerhaven werden eruit gehaald, zodat het team van Mesa Coatings aan de slag kon. De ondergrond werd eerst geschuurd door Straalbedrijf Arts, waarna de oneffenheden zijn opgevuld met mortel. Vervolgens werd het Mesa Fast systeem ingezet. In deze fotoreportage is het resultaat van de werkzaamheden te zien.Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.