Video: wasstraat vakgarage Verbree in nieuw jasje gestoken

Vakgarage Verbree vond het hoog tijd worden dat de wasstraat opgeknapt werd en schakelde daarvoor Bouwimpex in. De wasgelegenheid van dit full-service autobedrijf uit IJsselstein werd door die partij voorzien van nieuwe panelen van Cleanpanel. Daardoor heeft de verouderde, betegelde muur een compleet nieuwe uitstraling gekregen.

De panelen van Cleanpanel en de profielen van Bouwimpex kenmerken zich door hun flexibiliteit. Door deze eigenschap kunnen de wanden en plafonds in elke projectafmeting uitgevoerd worden. De witte kleur zorgt voor een moderne en frisse uitstraling, doordat het licht in de wasstraat beter verspreid wordt.

Dankzij het kliksysteem met dubbelzijdige afdichting behoren schimmelvorming en vochtige plekken aan de wanden tot de verleden tijd. De panelen zijn onderhoudsarm. Cleanpanel is gespecialiseerd in kunststof wand- en plafondpanelen welke geschikt zijn voor autowasstraten, wasboxen en luifels.

Wasstraat

De voordeligste wasstraat van IJsselstein is weer geopend! Na een uitvoerige renovatie kan je vanaf vandaag je auto weer bij ons wassen ? ??Dit kan al vanaf €6,95!Het resultaat mag er wat ons betreft zijn, wat vinden jullie?

Posted by Vakgarage Verbree on Sunday, 17 May 2020

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.