Vaderdagactie BOB Autowas: kleurplaat is wasbeurt waard

BOB Autowas heeft in het kader van vaderdag een actie opgezet waarmee vaders bij inlevering van een kleurplaat van hun kroost een gratis wasbeurt van hun auto krijgen. Het enige dat er gedaan moet worden, is een kleurplaat downloaden en deze op 21 juni af te geven in een filiaal van de carwashketen. Een medewerker scant de QR-code, waarna palief vervolgens door de wasstraat kan.

De vaderdagactie is enkel op 21 juni geldig. Voorgaande jaren werden vaders ook al in het zonnetje gezet bij BOB Autowas. Toen kregen kinderen de opdracht om zelf hun eigen autowasbon in elkaar te zetten. Tegen inlevering van zo’n knutselwerkje kon gratis de auto gewassen worden. Dit jaar is voor een nieuw concept gekozen. De kleurplaat is hier te downloaden.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.