Carwash Westland blaast negen kaarsjes uit en trakteert

Carwash Westland is jarig en viert dat coronaproof door klanten 25 procent extra wastegoed te geven. Deze bonus krijgen klanten als zij deze maand hun waspas opwaarderen of er een aanschaffen. Daarnaast is er een kleurwedstrijd opgezet waarbij kinderen prijzen kunnen winnen.

De kleurplaat is via deze website te downloaden. Het is ook mogelijk om de prent bij de kassa van de wasstraat af te halen. Om kans te maken op prijzen, moet de kleurplaat voor 1 juli ingeleverd worden. Carwash Westland werkt volgens de maatregelen van het RIVM en is coronaproof. Dat betekent dat er nog vaker wordt schoongemaakt. Ook is het mogelijk om online wasprogramma’s te kopen. De koper ontvangt een QR-code die vanaf de smartphone gescand kan worden door een wasstraatmedewerker. Dat scannen kan zelfs met gesloten ramen, zodat menselijk contact vermeden wordt.

Klanten die liever contant afrekenen, kunnen dat ook veilig doen. Bij cashbetalingen kunnen klanten het geld in een bakje doen, zodat er geen contact met de handen van de medewerker is. Carwash Westland is begonnen aan een verduurzamingsslag en heeft gekozen voor energiezuinige ledverlichting. Daarnaast is de uitrit van de wasstraat voorzien van een stoplicht. Hierdoor wordt het verlaten van de wasgelegenheid vereenvoudigd en veraangenaamd.

Recentelijk bezocht algemeen voorzitter Han ten Broeke van BOVAG de wasgelegenheid en maakte daar een vlog van. Ondernemer Nick van der Ende sprak met Ten Broeke over de effecten van de coronacrisis op de bedrijfsvoering van zijn carwash.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.