Opening Autowasstraat Witte Paal gevierd met carwashbingo

Autowasstraat Witte Paal in Schagen is officieel geopend en dat werd gevierd met een carwashbingo. De opening vond afgelopen zaterdag plaats en werd vastgelegd door radiozender Noordkop Centraal. Gedurende de opening maakten bezoekers van de wasgelegenheid elk uur kans op een prijzenpakket ter waarde van honderd euro met daarin bonnen die bij de lokale retailers besteed konden worden. 


De carwashbingo was opgezet voor klanten van Autowasstraat Witte Paal. De recent geopende wasgelegenheid bevindt zich achter family entertainment center Skagaventure. Er is een veertig meter lange kettingwasstraat geplaatst en er zijn 17 stofzuigplekken beschikbaar. De carwash heeft een capaciteit van tachtig auto’s per uur. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de interieurband. In onderstaande video van Noordkop Centraal is een sfeerimpressie te zien van de opening.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.