Charlie biedt uitkomst bij onbemande GT24-locatie in Giessenburg

Het tankstation van Den Hartog in Giessenburg werd vorig jaar omgekleurd van Autofood naar het onbemande GT24-concept. De aanvullende services die aangeboden werden stonden daardoor op losse schroeven. “Door de oplossingen die TSG biedt kunnen we de belangrijkste services tóch blijven bieden”, vertelt Barend van Kooten van Den Hartog B.V.

Op het tankstation van Den Hartog BV in Giessenburg zijn ze inmiddels al een tijdje bekend met een groot deel van het Charlie-assortiment. Zo wordt gewerkt met het doormeldsysteem van Charlie en zijn de wasvoorzieningen voorzien van diverse Charlie-betaalsystemen.

“Ons station in Giessenburg is al sinds 2001 de plek in het dorp om je auto te tanken en te wassen. Tot 2019 kon men op het bemande Autofood-station ook terecht voor een kop koffie, een hamburger op zaterdag en zelfs voor visspullen“ vertelt Van Kooten.

In 2019 werd besloten de locatie om te kleuren naar het nieuwe GT24-concept. Een concept met enkel onbemande locaties waarbij simpel, snel en goedkoop getankt kan worden. “De aanvullende services die we boden stonden hiermee op losse schroeven, maar door de oplossingen die TSG biedt kunnen we de belangrijkste services tóch blijven bieden.” Den Hartog exploiteert verschillende tankstations in Nederland onder de vlaggen GT24 en Esso. In totaal gaat het om ongeveer zestig tankstations.

Onbemande mogelijkheden

Onbemande tankstations zijn vaak volledig gericht op de verkoop van brandstof zonder personeel, terwijl andere elementen die op een servicestation thuishoren wel eens vergeten kunnen worden. Denk hierbij aan het wassen en stofzuigen van je auto, maar ook aan de bandenblazer. Sjors Slingerland, sales engineer bij TSG. “Het GT24 tankstation in Giessenburg is een mooi voorbeeld van een locatie waar dit ook in onbemande vorm nog steeds tot de mogelijkheden behoort. “

De locatie beschikt over een CarwashPay voor de aansturing van de roll-over en de SelfwashPay voor de wasboxen. Beide aanstuur- en betaalunits beschikken over een touchscreen die de mogelijkheid tot contactloos betalen biedt. Ook de stofzuiger en bandenblazer beschikken over betaalunits (VauumPay en AirPay) met contactloos betalen.

Korting

“Er zijn mooie combinaties mogelijk, zo kun je bijvoorbeeld bij het tanken van een x aantal liter een voucher toekennen die korting geeft op het wasprogramma. Deze kan weer eenvoudig gescand worden bij de CarwashPay”, aldus Slingerland. Barend vat het mooi samen: “Ondanks dat het een onbemande locatie is, kunnen we op deze manier op belangrijke gebieden toch dezelfde service bieden als bij een bemande locatie.”

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Charlie biedt uitkomst bij onbemande GT24-locatie in Giessenburg | CarwashPro

Charlie biedt uitkomst bij onbemande GT24-locatie in Giessenburg

Het tankstation van Den Hartog in Giessenburg werd vorig jaar omgekleurd van Autofood naar het onbemande GT24-concept. De aanvullende services die aangeboden werden stonden daardoor op losse schroeven. “Door de oplossingen die TSG biedt kunnen we de belangrijkste services tóch blijven bieden”, vertelt Barend van Kooten van Den Hartog B.V.

Op het tankstation van Den Hartog BV in Giessenburg zijn ze inmiddels al een tijdje bekend met een groot deel van het Charlie-assortiment. Zo wordt gewerkt met het doormeldsysteem van Charlie en zijn de wasvoorzieningen voorzien van diverse Charlie-betaalsystemen.

“Ons station in Giessenburg is al sinds 2001 de plek in het dorp om je auto te tanken en te wassen. Tot 2019 kon men op het bemande Autofood-station ook terecht voor een kop koffie, een hamburger op zaterdag en zelfs voor visspullen“ vertelt Van Kooten.

In 2019 werd besloten de locatie om te kleuren naar het nieuwe GT24-concept. Een concept met enkel onbemande locaties waarbij simpel, snel en goedkoop getankt kan worden. “De aanvullende services die we boden stonden hiermee op losse schroeven, maar door de oplossingen die TSG biedt kunnen we de belangrijkste services tóch blijven bieden.” Den Hartog exploiteert verschillende tankstations in Nederland onder de vlaggen GT24 en Esso. In totaal gaat het om ongeveer zestig tankstations.

Onbemande mogelijkheden

Onbemande tankstations zijn vaak volledig gericht op de verkoop van brandstof zonder personeel, terwijl andere elementen die op een servicestation thuishoren wel eens vergeten kunnen worden. Denk hierbij aan het wassen en stofzuigen van je auto, maar ook aan de bandenblazer. Sjors Slingerland, sales engineer bij TSG. “Het GT24 tankstation in Giessenburg is een mooi voorbeeld van een locatie waar dit ook in onbemande vorm nog steeds tot de mogelijkheden behoort. “

De locatie beschikt over een CarwashPay voor de aansturing van de roll-over en de SelfwashPay voor de wasboxen. Beide aanstuur- en betaalunits beschikken over een touchscreen die de mogelijkheid tot contactloos betalen biedt. Ook de stofzuiger en bandenblazer beschikken over betaalunits (VauumPay en AirPay) met contactloos betalen.

Korting

“Er zijn mooie combinaties mogelijk, zo kun je bijvoorbeeld bij het tanken van een x aantal liter een voucher toekennen die korting geeft op het wasprogramma. Deze kan weer eenvoudig gescand worden bij de CarwashPay”, aldus Slingerland. Barend vat het mooi samen: “Ondanks dat het een onbemande locatie is, kunnen we op deze manier op belangrijke gebieden toch dezelfde service bieden als bij een bemande locatie.”

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.