Video: DJ La Fuente draait waslijst aan hits tijdens Midnight Carwash

Washin7 en DJ La Fuente organiseerden de Midnight Carwash om bezoekers van de carwash tijdens de coronacrisis te vermaken. In de 1,5-metersamenleving is niet alles mogelijk, maar een disco in de wasstraat wel. Terwijl klanten hun voertuig reinigden, draaide DJ La Fuente muziek en verzorgden danseressen de voorwas: “Dit is het discozwemmen van vroeger, maar dan zonder zwembroek.” 

Deze carwash-disco vond twee weekenden in juli plaats en werd goed bezocht. Het idee van de Midnight Carwash is bedacht door Job Smeltzer (de echte naam van La Fuente. red) en Washin7-directeur Frank Vekemans. De discjockey is een trouwe bezoeker van de Eindhovense vestiging van deze carwashketen. Op een gegeven moment raakten Smeltzer en Vekemans in gesprek en zo ontstond het idee van de Midnight Carwash. “Dit is discozwemmen van vroeger, maar dan zonder zwembroek”, zegt de DJ met een lach. Bezoekers konden een waspas kopen en een uur lang gebruikmaken van de carwash. Tijdens deze periode was een set te horen.

Tijdens deze set werden de deuren van de carwash gesloten, zodat er geen nieuwe mensen meer bij konden. Zo wordt het aantal bezoekers bewaakt. Er waren 28 bezoekers per uur welkom. In de ticketprijs zit een rit door de carwash inbegrepen waarin klanten van het meest luxe wasprogramma gebruik konden maken en vervolgens los konden gaan op de muziek van La Fuente. Het Eindhovens Dagblad maakte er een videoreportage van.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.