Fotoreportage: Autoradam Almere veranderd in tropisch wasparadijs

Autoradam Almere maakt van een bezoek aan de wasstraat een exotische aangelegenheid. De wasgelegenheid bedacht een tropisch wasparadijs waarin auto’s verkoeling vinden en de bestuurders een echt vakantiegevoel krijgen. Tijdens de rit door de wasstraat valt er een hoop te zien, zoals een strand vol hangmatten, een beach bar en palmbomen.

Volgens algemeen directeur Ruud van der Jagt mag Autoradam Almere zich de eerste tropische wasstraat van Nederland noemen: “Terwijl de auto wordt getrakteerd op een verfrissende douche wanen onze klanten zich een paar minuten als het ware op een minivakantie.”

Het idee om de wasstraat in een zomers thema te steken is spontaan ontstaan. “De opstelling van de tropische wasstraat dient twee doelen. Het eerste reden is om onze klanten te verrassen, terwijl het ook onze missie was om ons personeel te helpen bij het uitvoeren van hun werk. Het valt niet mee om in de hitte intensief werk te doen. Om het wassen wat leuker en gemakkelijker te maken, hebben we de werkplek een zomerse sfeer gegeven”, stelt Van der Jagt.

Palmbomen

Het tropisch wasparadijs valt in de smaak, stelt de algemeen directeur: “Klanten reageren heel enthousiast. Ze vinden het een geweldig idee. Onze medewerkers denken er hetzelfde over.”

Er zijn speciale acties bedacht om het tropisch thema kracht bij te zetten. “Kinderen die een kleurplaat van de tropische carwash inleveren, krijgen een Slush Puppie ijsje. Verder hebben we een puzzeltocht opgezet voor de jonge bezoekers. Ze moeten tellen hoeveel palmbomen ze in de wasstraat tegenkomen. Ook ontvangen klanten die vandaag (vrijdag 14 augustus. red) in zwemkleding hun auto bij ons komen wassen vijftig procent korting”, besluit Van der Jagt.

Hieronder is een impressie van de tropische wasstraat te zien. 


Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.