Truckwash 1 Group is fusie tussen Truckwash Group en Truckwash 1

Truckwash Group en Truckwash 1 bundelen de krachten en gaan verder onder de naam Truckwash 1 Group. Met deze fusie is het doel van de nieuwbakken organisatie om uit te groeien tot de grootste truckwashketen van Nederland en later ook van Europa. Inmiddels telt Truckwash 1 Group zeven vestigingen.

Door het bieden van kwaliteit, gastvrijheid, professionaliteit en een prettige sfeer hoopt het bedrijf het verschil te maken. Klaus Broersma van Truckwash Group en Johannes Snoek van Truckwash 1 zijn geen onbekenden van elkaar. Toen Snoek nog naar school ging, werd hij namelijk door Broersma aangenomen voor een bijbaantje in zijn truckwash.

Klaus Broersma van Truckwash Group en Johannes Snoek van Truckwash 1 bundelen de krachten onder de naam Truckwash 1 Group.

Na het afronden van zijn school, groeide Snoek daar door tot bedrijfsleider. De wens was er bij hem om iets voor zichzelf te beginnen. Met behulp van Broersma is dit later ook gelukt en kon Snoek zijn eigen truckwash openen in Roosendaal. De twee hebben al die tijd goed contact met elkaar gehouden en zijn nu op het punt gekomen dat ze hun krachten gaan bundelen en samen verder gaan als Truckwash 1 Group.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.