YouTube-serie ‘BOVAG zoekt het uit’ gaat voor cardetailing naar W.A.S.H.

‘BOVAG zoekt het uit’ is een YouTube-serie waarin presentator annex coureur Sebastiaan Bleekemolen op onderzoek uitgaat. In de nieuwe episode bezoekt hij allround autoreconditioneringsbedrijf W.A.S.H. en spreekt hij met eigenaar Rodney Westenberg. Deze aflevering staat volledig in het teken van autoverzorging.

Een professionele poetsbeurt is heel iets anders dan met je auto door de wasstraat rijden. Bleekemolen krijgt van Westenberg een spoedcursus carcleaning. Zo wordt onder meer stilgestaan bij wassen, lak beoordelen, kleien, polijsten en coaten. Cardetailing is de overtreffende trap van dit proces en kan tot bijna honderd procent lakcorrectie garanderen. Deze YouTube-serie is bedoeld om vragen waar BOVAG-leden mee rondlopen te beantwoorden. In een eerdere aflevering bezocht Bleekemolen bijvoorbeeld de wasstraat.


Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.