Video: Treinen worden gewassen op de Corona Yard in New York

In New York worden R188 treinen van de 7 lijn gewassen in de trainwash op Corona Yard. Deze wasbeurten zijn nodig ter voorkoming van vuilophoping, zodat de coupées schoon blijven. YouTube-kanaal DJ Hammers Trains plaatste een video over het schoonmaakproces online.<

DJ Hammers Trains bestaat uit verschillende enthousiastelingen die hun liefde voor het openbaar vervoer delen. Een schone trein hoort daar ook bij. “Het doel van dit kanaal is om de wonderlijke en interessante wereld van het openbaar vervoer te vieren. Deze vervoersmiddelen houden onze maatschappij draaiende! Dit kanaal is een samenwerking tussen verschillende individuen. De nadruk ligt voornamelijk op de metro van New York City, maar ook andere locaties in Amerika hebben onze aandacht”, staat op de pagina van DJ Hammers Trains te lezen.


Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.