Belgische Pro-Wash stelt zich voor in bedrijfsfilm

Het Belgische carwashbedrijf Pro-Wash is tientallen jaren actief in de carwashbranche. De focus ligt op de vervaardiging van self-carwashes, maar ook de installatie van wasinstallaties van Sonny’s Soft Carwash voor de Benelux neemt deze partij voor haar rekening. Daarnaast levert Pro-Wash ook chemie en zelfbedieningsautomaten.
Pro-Wash werd in 1987 opgericht door Jacques Smet. De nadruk van het bedrijf ligt op self-carwash installaties. Deze worden tot op heden in een eigen atelier gebouwd. Met de opkomst van de textiel tunnelsystemen in Amerika, begon Pro-Wash in 1995 met de invoer en installatie van de wasinstallaties van Sonny’s Soft Carwash voor de Benelux. 

Sinds 2010 werkt Pro-Wash samen met Christ Wash Systems. Het Belgische bedrijf staat in voor de installatie en service van deze systemen in België.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.