Mesa Coatings pakte vloer wasboxen Autocleanservice Purmerend aan

De vloer van de wasboxen van Autocleanservice Purmerend was aan vervanging toe. Mesa Coatings werd ingeschakeld om het vloeroppervlak van de acht wasboxen te renoveren. Inmiddels is een totaal vloeroppervlak van 287 vierkante meter opgeknapt.

Het project werd in twee dagen uitgevoerd. Op zowel 15 als 16 september werd het vloeroppervlak van vier wasboxen aangepakt. Het totaal vloeroppervlak bedroeg 287 vierkante meter en de plintlengte was 50 vierkante meter. Omdat de ondergrond van beton was, moest de vloer eerst gestraald worden. Daarvoor werd de hulp van Straalbedrijf Arts ingeschakeld. Dit bedrijf vulde grote gaten en oneffenheden uit met mortel.

Vervolgens plaatste het team van Mesa Coatings het MesaFast Heavy Duty antislip systeem. Voor de plinten werd het Mesa Fast Plint systeem gebruikt. Autocleanservice Purmerend beschikt naast acht wasboxen ook over een 40 meter lange wasstraat, een stofzuigplein en een hondenwasstraat. Er wordt op deze locatie gebruik gemaakt van gerecycled water uit tanks waar permanent speciale bacteriën inzitten om verontreiniging biologisch af te breken. Hieronder is het resultaat van de werkzaamheden te zien.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.