Total gaat tankstation met carwash langs A4 bij Hoofddorp exploiteren

Le auvent de la station-service Schuytgraaf ࠁrnhem, portant l'enseigne Total.

Total Nederland heeft overeenstemming bereikt met de firma Kok & Zonen over de exploitatie van het tankstation met carwash gelegen aan de A4 tussen Amsterdam en Den Haag, ter hoogte van Hoofddorp. Vanaf het eind van dit jaar worden de kleuren van BP omgeruild voor die van Total. Kok & Zonen wist de huurrechten voor de locatie tijdens de veiling begin september te behouden voor een periode van 15 jaar.

De ligging van het tankstation, langs een van de drukste wegen van het land en bij het brugrestaurant, maakt het tot een zeer interessante locatie. Het station past volgens Total Nederland perfect in de strategie om zich te versterken op strategische plekken in het hoofdwegennet in Nederland. De maatschappij ziet grote kansen om verschillende vormen van nieuwe energie aan te bieden, zoals Total EV charge snelladers, groengas en waterstof. Bij het station hoort een grote shop en een carwash.

A-locatie

“Wij zijn uitermate verheugd deze toplocatie in het Total-netwerk te mogen verwelkomen”, aldus Geert Houbrechts, directeur Retail van Total Nederland. “Het tankstation ligt strategisch zeer goed en er is hier de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in de shop. We willen deze bestaande shop in de komende jaren blijven moderniseren en aanpassen met onze conceptvisie aan de behoeften en wensen van onze gasten.”

Na een uitgebreide marktverkenning, samen met BETA adviseur Chris van der Straaten, besloot de firma Kok & Zonen om met Total Nederland in zee te gaan. Het tankstation wordt eind van het jaar omgezet in de Total-kleuren. De expertise van Total in het exploiteren van tankstations en Total’s ambities in de nieuwe energie was voor hen één van de redenen om de exploitatierechten van het tankstation aan Total toe te vertrouwen.

Geert Houbrechts: “We hebben tijdens de gesprekken met de firma Kok & Zonen ervaren dat zij dit station op een heel professionele en klantvriendelijke manier exploiteren. Wij zullen uiteraard de gasten met dezelfde spirit blijven ontvangen en hen al onze premium Total-diensten aanbieden.”

Veranderende wereld

“Wij hebben decennialang ons tankstation geëxploiteerd aan de A4. Samen met een grote groep trouwe medewerkers hebben we onze klanten met veel plezier in een veranderende wereld kunnen bedienen. Wij vertrouwen vanaf eind dit jaar de tankstation-exploitatie toe aan Total in de wetenschap dat zij verder zullen bouwen aan het tankstation van de toekomst”, aldus onderneemster Karin Kok van Kok & Zonen.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.