Coevorden krijgt komend weekend tijdelijke theatrale wasstraat

Theater Hofpoort in Coevorden opent zaterdag de deuren van de tijdelijke locatie in de voormalige machinefabriek van Marcon en heeft een bijzondere wasstraat opgezet. In deze ludieke wasgelegenheid – De Fabriek genaamd – wordt de auto gewassen, terwijl de bestuurders van een optreden genieten. Een ritje door deze bijzondere kost een tientje en van de opbrengsten wil de organisatie een AED aanschaffen.

Op zaterdag 3 oktober opent de alternatieve wasstraat van 12.00 tot 16.00 uur. Een wasbeurt boeken kan via de website van Theater Hofpoort. Met een rode loper door Coevorden wordt een verbinding gemaakt tussen De Fabriek en het Stedelijk Museum Coevorden (SMC). Dagblad van het Noorden meldt dat komende zaterdag de tentoonstelling ‘Licht uit, spot aan!’ van start gaat. Deze expositie besteedt aandacht aan het tienjarig bestaan van Theater Hofpoort in de gemeente.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.