Bovag hoofdkantoor Bunnik

Bovemij en BOVAG werken aan volgende fase van viaBOVAG.nl

Foto: Bovag

Bovemij en BOVAG zijn in gesprek over een nieuw investerings- en ontwikkelingsplan voor het in 2018 gestarte viaBOVAG.nl. De partijen willen op termijn een of meerdere strategische (investerings)partners voor Bovemij vinden die de (platform)strategie van Bovemij onderschrijven. Daarnaast moeten de nieuwe partners bijdragen aan de doelstellingen van Bovemij en BOVAG.

Om deze ontwikkeling mogelijk te maken, zijn Bovemij en BOVAG in overleg over een intensievere samenwerking. De Ledenraad van BOVAG is eerder deze week geïnformeerd over de planvorming. Bovemij en BOVAG streven naar een verdere uitwerking en besluitvorming in de komende maanden.

Platformstrategie

Bovemij en BOVAG beogen met viaBOVAG.nl de leden van BOVAG, die vaak ook klant van Bovemij zijn, te helpen met data- en internetdiensten om zo hun online positie te versterken. Om de Nederlandse mobiliteitsconsument een betrouwbaar loket voor al hun mobiliteitswensen te bieden, moet viaBOVAG.nl aangepast en omgebouwd worden.

De website moet uitgroeien tot een brede consumentensite waarop alle producten- en diensten van BOVAG-bedrijven en desgewenst hun partners (zoals die van Bovemij) te vinden zijn. De webstek moet zonder advertenties van derden te zien zijn. BOVAG bezit op dit moment 83 procent van de aandelen van Bovemij NV.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.