wasbox, shell

Caramba SB Wax verbetert bezoek aan de wasbox

wasbox, shell

Caramba ontwikkelde een wax die bedoeld is voor gebruik in de wasbox. De Caramba SB Wax beschermt auto’s tegen weersinvloeden en zorgt tevens voor een mooie glans. In de video is het effect van het product te zien.

Veel wasstraten hebben naast hun wasstraat ook wasboxen waar klanten zelf hun auto kunnen wassen, schuimen en afspoelen. Naast het wassen met een autoshampoo is ook het conserveren met een goede wax in de wasboxen belangrijk. Voor Caramba reden genoeg om een speciaal product op de markt te brengen voor mensen die hun voertuig het liefst zelf wassen.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Caramba SB Wax verbetert bezoek aan de wasbox | CarwashPro
wasbox, shell

Caramba SB Wax verbetert bezoek aan de wasbox

Caramba ontwikkelde een wax die bedoeld is voor gebruik in de wasbox. De Caramba SB Wax beschermt auto’s tegen weersinvloeden en zorgt tevens voor een mooie glans. In de video is het effect van het product te zien.

Veel wasstraten hebben naast hun wasstraat ook wasboxen waar klanten zelf hun auto kunnen wassen, schuimen en afspoelen. Naast het wassen met een autoshampoo is ook het conserveren met een goede wax in de wasboxen belangrijk. Voor Caramba reden genoeg om een speciaal product op de markt te brengen voor mensen die hun voertuig het liefst zelf wassen.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.