Total, Berenschot en Louwman & Parqui te gast tijdens TVB ‘online’

De conclusies uit het Klimaatakkoord zijn duidelijk: zero emissie wordt de norm. Maar zijn auto’s met stekker in 2030 het nieuwe normaal of is er ook nog volop ruimte voor andere alternatieve brandstoffen? Op dag twee van de Tankstation Vakbeurs ‘online’, op woensdag 4 november (12.00-14.00 uur), praten we in de studio in Rotterdam onder meer met Robin Geijer (Total NL), Wouter Metzlar (Bureau Berenschot) en Erwin Jongh (Louwman & Parqui) over de kansen én uitdagingen op weg naar groenere mobiliteit. Het GreenFleet Event-programma is een initiatief van vakbladen TankPro en Automobiel Management. 

Het GreenFleet Congres vindt vanwege de aangescherpte coronamaatregelen dit jaar niet plaats in Expo Houten. In plaats daarvan is gekozen voor een online programma, dat gratis thuis of op kantoor te bekijken is. De uitzending op woensdag 4 november (12.00-14.00 uur) staat volledig in het teken van het thema ‘Missie, zero emissie’ en is samengesteld voor de lezers van vakbladen TankPro en Automobiel Management.

Door de energietransitie zal de wereld van mobiliteit en vervoer komende decennia flink veranderen. Maar wat zijn de gevolgen voor gebruikers én aanbieders van auto’s en brandstoffen komende jaren? Zijn auto’s met stekker in 2030 de nieuwe norm? En hoe zit het eigenlijk met de kansen voor andere alternatieve brandstoffen zoals waterstof?

In de studio in Rotterdam zijn op woensdag 4 november onder meer Wouter Metzlar van Bureau Berenschot (‘Elektrisch rijden komt eraan, maar hoe snel?’), Robin Geijer van Total NL (‘Van tankstation naar multi-energy station’) en Erwin Jongh van Toyota-importeur Louwman & Parqui (‘De route naar zero-emissie’) te gast.

Racen op waterstof?

Verder gaan we in gesprek met teammanager Mark Jan Uijl van Forze Hydrogen Electric Racing over de kansen die waterstof biedt om heel snel op te rijden. Volgens het team van de TU Delft is waterstof de energiedrager van de toekomst. Joeri Kamp van Everon vertelt op woensdag 4 november over de kunst van het slim opladen van elektrische auto’s.

Bij het plaatsen van een laadpaal komen er heel wat zaken op je af. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden? Orange Charging (onderdeel van Sakko Holding) heeft zich toegelegd op het uitrollen van een Europees laadnetwerk en vertelt meer over de kansen en uitdagingen.

Drie dagen lang online

De organisatie van het online event is in handen van vakbladen TankPro, Automobiel Management en CarwashPro. De uitzendingen staan in het teken van de drie belangrijkste pijlers van tankstations: shop (dinsdag 3 november), brandstof/energie (woensdag 4 november) en carwash (donderdag 5 november). Tijdens de uitzendingen gaan de redacteuren live in de studio in gesprek met boeiende gasten, komen de laatste ontwikkelingen en innovaties uitgebreid aan bod en staan interessante panels en videoreportages op het programma.

Uitzendingen tijdens Tankstation & Carwash Vakbeurs ‘online’:
– Dinsdag 3 november (12.00-14.00 uur): ‘Maak werk van je shop’
– Woensdag 4 november (12.00-14.00 uur): GreenFleet: ‘Missie, zero emissie’
– Donderdag 5 november (12.00-14.00 uur): Kansen voor carwash

Ga voor (gratis) registratie en meer informatie naar de website van de Tankstation Vakbeurs.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.