OOTW, computer, Tom, Webminar

Activiteiten OOTW vanaf 2021 overgenomen door BETA en BOVAG

Er komt vanaf 31 december 2020 een einde aan de activiteiten van OOTW. Het scholings- en opleidingsaanbod zal daarna ingevuld worden door de Belangenvereniging Tankstations BETA en Brancheorganisatie BOVAG. Zij gaan hun eigen leden voorzien van opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Onlangs is de nieuwe CAO voor tankstations en wasbedrijven ingegaan. Deze CAO brengt regelingen die ten goede komen aan de branche. Een grote wijziging is dat met ingang van deze CAO is besloten dat het gedeelte met betrekking tot scholing en opleiding anders geregeld gaat worden. Het OOTW stopt na een periode van ruim 10 jaar met alle activiteiten.

In 2010 is het OOTW ontstaan uit de samenvoeging van twee oude opleidingsfondsen OFT en OOMT van BETA en BOVAG en de vakbonden. OOTW organiseert trainingen voor medewerkers, leidinggevenden en ondernemers en werkt aan imagoverbetering voor de branche.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Activiteiten OOTW vanaf 2021 overgenomen door BETA en BOVAG | CarwashPro
OOTW, computer, Tom, Webminar

Activiteiten OOTW vanaf 2021 overgenomen door BETA en BOVAG

Er komt vanaf 31 december 2020 een einde aan de activiteiten van OOTW. Het scholings- en opleidingsaanbod zal daarna ingevuld worden door de Belangenvereniging Tankstations BETA en Brancheorganisatie BOVAG. Zij gaan hun eigen leden voorzien van opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Onlangs is de nieuwe CAO voor tankstations en wasbedrijven ingegaan. Deze CAO brengt regelingen die ten goede komen aan de branche. Een grote wijziging is dat met ingang van deze CAO is besloten dat het gedeelte met betrekking tot scholing en opleiding anders geregeld gaat worden. Het OOTW stopt na een periode van ruim 10 jaar met alle activiteiten.

In 2010 is het OOTW ontstaan uit de samenvoeging van twee oude opleidingsfondsen OFT en OOMT van BETA en BOVAG en de vakbonden. OOTW organiseert trainingen voor medewerkers, leidinggevenden en ondernemers en werkt aan imagoverbetering voor de branche.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.